Kickstart jouw zelfhelend vermogen!

Voel je je slechter dan je zou willen? Of heb je simpelweg het gevoel dat er meer uit je leven te halen valt? Wil je actief meewerken aan jouw proces om co-creator te zijn van jouw leven en geen slachtoffer meer te zijn van jouw omstandigheden? Heb je de drive om gezamenlijk jouw “POWER” weer te vinden en van daaruit te gaan leven? Dan zit je bij mij op je de juiste plek!

Wat kan ik jou bieden?

Een no-nonsense aanpak, ik werk in het eerste deel van de behandeling met een cognitief stuk in de vorm van coaching. Door middel van spiegeling maak ik je blinde vlekken bespreekbaar en raak ik je precies op de plekken die voor jou nu essentieel zijn. Ik ben direct, open en werk ook graag met een goede dosis humor. Tijdens mijn coaching maak ik ook gebruik van een techniek die ik heb geleerd in de vorm van reading. Dit stelt mij nog beter instaat om tussen de regels door te lezen en zo nog sneller tot de kern kan komen.

In het tweede deel van de behandeling volgt een energetische behandeling. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is lekker te gaan liggen op de behandeltafel. De energie die we al pratend hebben aangeraakt werk ik uit in de energie van jouw systeem. Hiermee kan ik eventuele blokkades verwijderen en daarmee geven we ook jouw systeem het vermogen om jou zelfhelende vermogen weer te “Kickstarten”.

Goede resultaten zijn o.a. al behaald bij:

  • Burn-out
  • Stressklachten
  • Vage lichamelijke klachten waar geen duidelijke verklaring voor is
  • Problemen rondom je identiteit, je zelfbeeld, je zelfvertrouwen
  • Eczeem
  • Slaapproblemen
  • Angst, onzekerheid en paniekaanvallen

Hoe werkt het proces?

  • In de eerste sessie starten we met het afnemen van een anamnese om jouw hulpvraag in kaart te brengen. Hebben we nog ruimte over dan starten we natuurlijk meteen met de behandeling.
  • In de tweede sessie tekenen we de behandelovereenkomst en gaan we verder met het traject.

De kosten voor de 90 minuten durende sessies zijn €85,-.

De duur van de behandeling hangt af van de aard en de ernst van de klachten. Daarnaast hangt het er ook vanaf hoe je, buiten de sessies om, omgaat met wat er is besproken en geleerd. Gebleken is dat we in minimaal 2 en maximaal 10 sessies al een enorme verlichting en verbetering kunnen ervaren.